6 Eylül 2009 Pazar

Bir Kadın Bir Erkek, Arasıcak ve Kahve Bahane ile Digiturk'teyiz...


Artık sizi de haberdar etmenin zamanı geldi; setlere döndüm. Digiturk için çekilen üç tv dizisinin sanat yönetmenliğini yapmaya başladım. Hangileri mi? "Bir Kadın Bir Erkek", "Arasıcak" ve "Kahve Bahane". Hepsi de çok komik. Zaten bilenler bilir, birkadınbirerkek internette izlenme rekorları kırıyor. TürkMax'te yayınlanan 1Kadın1Erkek'in başrollerini Demet Evgar ile Emre Karayel paylaşıyor. Dizide ev içinde, arabada, alışverişte, kayınvalidenin evinde, tatilde, spor merkezinde ve akla gelebilecek her yerde geçiyor ve dünyadaki her çiftin yaşayabileceği komik durumlar özgün ve çok cesur bir tarzla anlatılıyor.Un Gars Une Fille” orijinali adı ile Kanada’da yayınlanmaya başlanan 1 Kadın 1 Erkek, daha sonra Fransa, İtalya, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Ukrayna, İsveç, Portekiz, İspanya, Rusya, Hollanda, Meksika, Litvanya, Lübnan, Letonya, İsrail, Yunanistan, Almanya, Belçika, uyarlanarak yayına girmiş. Şimdiye kadar keşfetmediyseniz mutlaka takvimlerinize şimdiden işaretler koyun, pişman olmayacaksınız.

21 Eylül'de yayına girecek,
diğer diziler de eminim izleyicileri kendilerine çekmekte hiiiç zorlanmayacaklar. Tek kamera, tek açı, tek plan mantığı ile çektiğimiz bu iki yeni dizide, bir evin mutfağı ile bir işyerinde hepimizin yaşadığı olaylar konu ediliyor. Bu üç dizinin yapımcısı da aynı; Altıoklar TV Programları, yönetmenimiz ise Müge Turalı.

Şimdilik bilgiler bu kadar, yakında zaten reklamlar dönmeye başlayacak. İşte ben de o zaman sizlerle yeni fotoğraflar ve setten havadisler paylaşmaya devam edeceğim. Dilerim çok keyifle çalışırız.
glfm

1 yorum:

  1. tebrik eder sabır dileriz eylül ayı size hep iyi şans getirmiştir üstad.

    YanıtlaSil